Vi söker efter en administratör

Vill du vara med och stärka Sveriges elever och arbeta för en bättre och mer demokratisk skola? Då ska du söka till tjänsten som administratör hos oss på Elevernas riksförbund!

Beskrivning

Elevernas riksförbund arbetar för en bättre och mer demokratisk skola. Vi finns för att samla och stärka elever i demokratiska forum, värna elevers rättigheter samt representera och föra fram elevers röst. 

Som administratör bistår du organisationen i det dagliga arbetet med administrativt stöd och koordinering. I arbetet ingår att ansvara för administrativa sysslor kring verksamhetsplanering och uppföljning, kontoret samt löpande IT- och ekonomiadministration. Det innebär bland annat att ansvara för det praktiska på kontoret, samordna resor och logi för medarbetare, ideella och förtroendevalda samt bistå generalsekreteraren i den löpande administrationen. 

Vi söker dig som 

  • är prestigelös och trivs med att jobba med andra 
  • är organiserad, noggrann och flexibel
  • har förmågan att arbeta lösningsorienterat och vågar bidra med egna tankar och idéer
  • löser problem snabbt och effektivt 
  • har goda IT-kunskaper i allmänhet och inom Google-paketet och Microsoft Office i synnerhet 

Förutsättningar

Tjänsten är en visstidsanställning på 50% till och med 31 december 2022 med chans till förlängning. Vi tillämpar målstyrd arbetstid. Tillträde omgående. Kollektivavtal finns. Tjänsten är placerad på Elevernas riksförbunds kansli i Stockholm. 

Så här ansöker du

Skicka in din ansökan (personligt brev och CV) till rekrytering@elevernasriksforbund.se senast den 10 augusti 2022. Märk mailet med Ansökan Administratör. Vi hanterar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Frågor om tjänsten besvaras av Amanda Lindestreng, Generalsekreterare, amanda@elevernasriksforbund.se eller 070-718 88 03 eller fackligt ombud Robin Holmberg, robin@elevernasriksforbund.se eller 070-7188809.

Välkommen med din ansökan!