Utbildningar

Elevernas riksförbund erbjuder utbildningar för elevråd, elevkårer och andra elevföreningar som vill lära sig mer om skoldemokrati, elevrådsarbete och skolans arbetsmiljö. Vi erbjuder även en föreläsning för skolpersonal och möjligheten att som elev själv engagera sig hos oss och bli utbildare. Här kan du läsa om mer och boka din utbildning!

elevråd och elevkårer

Utbildningen för elevråd fokuserar på den kunskap elevråden behöver för att driva ett strukturerat, inkluderande och engagerande arbete på skolan. Våra elevrådsutbildningar riktar sig till alla elevråd på högstadiet och gymnasiet. 

Heldag, 5h, inkl lunch och pauser

På din skola eller annan lokal som ni väljer.

20 000 kr (10 000 kr för medlemmar)

5-50 elever

elevskyddsombud

Det är lagstadgat att det på svenska skolor ska finnas av eleverna valda elevskyddsombud. Utbildningen för elevskyddsombud fokuserar på den kunskap som behövs för att föra fram elevernas röst i skolans arbetsmiljöarbete.

Heldag, 5h, inkl lunch och pauser

På din skola eller annan lokal som ni väljer.

16 000 kr

5-50 elever

Vill du istället boka en digital utbildning? Lite kortare och lite billigare! Kontakta oss: utbildning@elevernasriksforbund.se

Boka utbildning av oss här!

Vi har fler utbildningar!

våra utbildare

Av och för elever. Det är vårt motto och våra utbildningar är inget undantag. De allra flesta utbildningar hålls av en eller flera av våra grymma, ideella utbildare, antingen själva eller tillsammans med vår utbildningssamordnare. Elevernas riksförbunds utbildare går själva på högstadiet eller gymnasiet och har blivit experter på skoldemokrati och elevinflytande. Med stort engagemang och god pedagogik så delar de med sig av sina kunskaper till andra elever runt om i Sverige.

Är du elev och intresserad av att bli utbildare? Skicka in din anmälan nedan! Är du lärare? Tipsa dina elever! 

Frågor om våra utbildningar?

utbildning@elevernasriksforbund.se

Har du frågor om utbildningar, bokningar eller är du intresserad av ett annat upplägg, tex distansutbildning eller flera utbildningar under samma dag? Kontakta oss!